Februar 2015

Krypende rosmarin
21.02.2015 Er i grunnen klar til å begynne å rote i jorda ute nå. Tenker å forberede pallekarmene, og har vært og kjøpt noen sekker plantejord pluss et lokk til den ene karmen. Vanlig plantejord til å fylle opp med, og så legger jeg på et lag kugjødselkompost før planting.
Inne har jeg sådd feldsalat (valeriana) for utplanting. Skal prøve å ikke så så mye blomster i år, det blir nok likevel. Bare kjempeverbena er sådd, sånn for sikkerhets skyld. Den selvsådde seg jo i fjor.
I bedene ved veggen blomstrer iris 'Katherine Hodgkins' og klosterklokker allerede. Må fjerne vinterdekkingen.
Kjøpt tidligstemor på Plantasjen i dag, og en stikling av busktomat 'Tasha'. Har tenkt å kjøpe ferdige planter senere på våren, men så var det jo fristende.

17.02.2015 Ikke under 0 grader på værmeldinga så langt vi kan se. Og se hva som står og blomstrer lyseblått i overvintringsteltet i hagestua!

06.02.2015 Det har vært ned i 10 minusgrader om natta i det siste, men om dagen varmer sola og nå blir det mildere fremover. Sitter og ser på hageprogrammer på Youtube med Alan Titchmarsh og kjenner vårfølelsen boble. Og i går bestilte vi en tur til Amsterdam, og Keukenhof!

03.02.2015 Lav sol sender noen få stråler ned til oss, men senere på ettermiddagen følger sola mønet på nabohuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar